Mekaniska produkter för maskin och industri

Verksamhet

  

Mec & Teck är en mekanisk verkstad vars kärnverksamhet är tillverkning och renovering av maskiner och maskindelar. Med ändamålsenliga verktyg och maskiner samt en kunnig och engagerad personal kan Mec & Teck utnyttja sin kompetens inom skärande bearbetning, plåtbearbetning, svetsning och hydraulik.

 

Vårt ständiga mål är att alltid arbeta så effektivt som möjligt i vår produktion för att våra kunder ska kunna erbjudas prisvärda tjänster och produkter samt korta leveranstider.

 

Vi vill ge kunderna en god service där vi är flexibla och samarbetsvilliga för att varje kund ska känna sig nöjd och trygg.

 

 

Företagshistoria

Mec & Teck i Ånge AB startades 2005 av Niclas Andersson och Jean Grelsson. Med inriktning att tillverka, renovera och reparera maskindelar främst till skogsmaskiner.

 

2007 köptes lokaler i Ånge där verksamheten bedrivs idag. En snabb expansion har gjort oss till leverantör för skogs och industriföretag som värdesätter flexibla lösningar med kundens önskemål i fokus.

2016 köpte Niclas Andersson 100 procent av bolaget och inriktningen styrs nu mer mot tillverkning och renovering av komponenter inom maskin och industri. 

Vi är 5 st heltidsanställda och 3 st på deltid för närvarande och utvecklingen av företaget fortsätter. 

Våra leverantörer


Vi ställer höga krav på  våra underleverantörer.
Starka varumärken borgar för hög kvalitè och snabba leveranser.
Det är viktigt för oss och våra samarbetspartners.

Nedan följer några av våra leverantörer: